luni, 23 mai 2011

Cum sa-ti deschizi masina fara cheie

Cred că majoritatea dintre noi ne-am pierdut cel puţin odată cheile.În cazul in care aveţi o maşină mai veche şi nu aveţi cheile la îndemană uitaţi ce puteţi face.

Cum sa-ti dresezi pisica :)

Ei bine dacă aveţi răbdarea necesară uita-ti ce va puteţi învaţă pisica.

vineri, 20 mai 2011

Cum să faci faţa căldurii

Pentru ca zilele fierbinţi de vară sunt tot mai aproape ne-am gândit sa vă prezentăm cum puteţi face fată căldurii

Detector de metale

Cum poţi sa-ţi faci un detector de metale? Ei bine...folosind lucruri obişnuite din casa.Un calculator şi un radio portabil te pot ajuta în căutarea bijuteriilor pierdute prin nisip :)

 

La ce se mai poate folosi aspirina

Filmuletul de mai jos ne prezintă ce beneficii ne mai poate aduce aspirina :) Cum sa scăpaţi de punctele negre, cum să lungesti viata florilor primite...

miercuri, 11 mai 2011

Lava lamp

O lampă "lava" este un obiect cu efecte speciale,care arată senzational pe întuneric.Secretul acestei lămpi este...ştiinţa. Uita cum îţi poţi face singur un astfel de obiect!Pentru realizarea unei astfel de lămpi, ai nevoie de: o sticlă(sau un borcan), apa, colorant alimentar, sclipici, ulei vegetal, sare, lanternă.

Uleiul este mai uşor,decît apa, deci îşi face loc la suprafaţa.Sarea este mai grea,ceea ce o determina sa stea la fund.Rezultatul...este un spectacol vizual.

marți, 10 mai 2011

Inghetata in 7 minute

Aceasta reteta functioneaza de minune pentru poftele nocturne cand sunteti fara inghetata. Este rapid si usor de preparat.Aveti nevoie de pungi stratificate de marimi diferite cu fermoar , 1/2 ceasca de lapte,1 lingura mare de zahar , 1/2 lingurita esenta de vanilie , 6 lingurite de sare , cuburi de gheata (1 tavita de cuburi). Adunati ingredientele necesare.Daca doriti sa mariti cantitatea, veti avea de folosit pungi mai mari.
Introduceti punga intr-un amestec de gheata.Amestecati esenta de vanilie, zahar, si lapte.Turnati intr-o punga de dimensiuni mai mici si inchideti ermetic.Puneti cuburi de gheata si sare intr-o punga de dimensiuni mai mari, apoi introduceti punga cu amestecul de lapte in punga cu amestecul de gheata si inchideti ermetic. Asigurati-va ca pungile sunt sigilate complet, ridicati punga cu ambele maini si scuturati cam 7 minute. Veti simti inghetata devenind mai consistenta.
Delicios!Cand inghetata este de consistenta dorita, scoateti punga din amestecul de gheata. Stergeti exteriorul pungii cu o carpa sau un prosop de bucatarie pentru a indeparta sarea. Daca nu faceti acest lucru, veti avea o inghetata sarata.Acum ... savurati! :)

Ochelari 3D

Ochelari 3D homemade.Cu un mic progrămel instalat pe calculator, un cablu , un Tv cat de cat mai performant, cativa prietenii plus mult popcorn , puteţi avea o seara de film chiar la dumneavoastră în sufragerie. Fără sa trebuiască sa plătiţi biletul la cinema ,sau cei 8 lei pe ochelari 3D.

Fantana arteziana pentru gradina

În magazin aceste fantani pot ajunge la preţul de 800 lei (depinde de dimensiune).Eu va prezint o oferta mai convenabilă.

luni, 9 mai 2011

Bautura energizanta pentru sportivi

Băuturi energizante sau băuturi sportive,indiferent de denumire,ele sugerează ca ar trebui consumate de sportivii care muncesc din greu. Totuşi, dacă aruncăm o privire prin sălile de antrenament, vom vedea ca aceste băuturi sunt ceva mai populare decît ne-am închipui. 
Dar, pentru ce sa dati zeci de lei pe băuturi energizante din magazine cînd va puteţi face singuri acasă băuturi revigorante si sănătoase.
Aveţi nevoie de: zahăr (sau miere) , sare, lamîie si apa



Nodul la cravata

Nu prea economisi-ti nimic ştiind sa faceţi nodul de cravată , :) dar pentru mine, un bărbat elegant este definit atît de maniere, cat si de costum si de cravată.Orice bărbat trebuie sa ştie cum se face un nod de cravată.
Nodul clasic de cravată este cel mai des întîlnit. Se face si se desface uşor. Nodul simplu se potriveste la marea majoritate a cravatelor si la majoritatea gulerelor de cămaşă.

Bucle perfecte fara coafor

Buclele drăguţe si stralucitoare au atras întotdeauna atenţia si au rămas visul oricărei femei cu parul drept. Vestea buna este ca acum oricine îşi poate face bucle cu mai puţin efort decît oricînd.Si nu ai nevoie de ondulator.Placa de întins parul poate sa creeze si acele bucle romantice.
Parul trebuie sa fie curat si uscat bine.

Cappuccino cu gheata

Zilele calduroase de vară se apropie ,iar un cappuccino cu gheata e bine venit la orice ora din zi.
Aveti nevoie de : lapte, cafea, zahar, 5 cuburi de gheata , frisca si cacao.
Fierbeti apa ,dizolvati 2 lingurite de cafea si 2 lingurite de zahar.Lasati sa se raceasca amestecul iar apoi turnati-l in blender, unde mai adaugati cele 5 cuburi de gheata si laptele. La sfarsit pute-ti presara cu praf de cacao si puteti adauga frisca.

Homemade body scrub

Crema abraziva pentru corp ce indeparteaza pielea moarta, detoxifiaza si hidrateaza in acelasi timp. Lasa pielea foarte moale si perfect neteda
Perfecta pt lupta impotriva celulitei.
Aveti nevoie de : zahar brun, zahar alb,ulei de migdale (gasiti la Plafar), ulei de jojoba, miere, vitamina E si extract de vanilie(sau zahar vanilat)

Detergent homemade

Detergentul de rufe a ajuns la un pret foarte ridicat si nu multi dintre noi ne permitem un detergent de o calitate extraordinara. Astfel, m-am gandit sa va prezint o solutie destul de convenabila pentru a va creea propiul detergent.
Aveti nevoie de: borax (boratul de sodiu) , sapun si soda.

Benzi pentru extragerea punctelor negre

În primul rând trebuie curăţata pielea.Apoi ideea e sa se înmoaie pielea şi porii, pentru a obţine rezultate mai bune. Se pune un prosop umed şi cald pe zona de piele afectata şi si il tinem apăsat timp de câteva minute. Sau ţineţi capul deasupra unei oale cu ceai, expunandu-va la abur.
Aveti nevoie de gelatina si lapte.Turnati intr-un pahar o lingura de lapte si o lingura de praf de gelatina, amestecati iar apoi lasati-l in microunde 10 secunde. Cu o pensula mica aplicati amestecul pe nas, lasati 10 - 15 minute pentru a se usca. Scoateţi atunci când banda este complet uscat, incepand de la margini spre mijloc.
Se spală faţa si se curata cu dezinfectant.

Cum sa iti faci o geanta dintr-un tricou

V-aţi gîndit vreodată ca va puteţi creea o geantă dintr-un tricou? Ei bine, eu nu. Ceea ce mi s-a părut si mai interesant e ca aveţi nevoie de un capsator si banda adeziva. Tot nu va dati seama cum? Filmuletul de mai jos va da mai multe detalii.

Cum sa iti faci singura masca pentru par

Tratamentele pentru par sunt foarte costisitoare si sunt sigură ca v-aţi plans cel putin odata de vîrfuri despicate sau par mult prea uscat.
Aveţi nevoie de: fructul de avocado,1 lg  ulei de masline, 1 lg. miere.
Fructul de avocado zdrobit cu o furculiţă, se amestecă  cu lingura de ulei de măsline si lingura de miere.

Cum sa-ti faci pantaloni scurti dintr-o pereche de pantaloni veche

Daca aveti o pereche de pantaloni care v-au ramas mici ,nu-i aruncati. Transformatii intr-o pereche draguta de pantaloni scurti.In filmuletul de mai jos ve-ti vedea cum in mai putin de 10 minute va creeati singure pantalonasii scurti pefecti pentru o zi calduroasa de vara.

Cum sa-ti concepi singura rochita de petrecere

Tocmai ai aflat de o petrecere si eşti total nepregătita.Te uiti în dulap si observi ca majoritatea hainelor le-ai purtat de mult prea multe ori.Primul lucru care îţi sare în minte , e sa îţi suni prietenă sa mergeţi la o tură de shopping, dar realizezi ca nu mai ai bani...
Tocmai pentru a economisii bani, noi va oferim o alternativa.

Ai nevoie de :  o bucata de material , foarfeca, ac, ata, metru de croitorie si un pix
Filmuletul de mai jos îţi arată pas cu pas ce trebuie sa faci pentru a avea rochia perfectă.